Testimonials

“Thank you SO much from the bottom of my heart for all the effort and energy you put in to throwing us the most unbelievable and unforgettable wedding. It was truly amazing! Everyone hasn’t stopped raving about it and how wonderful it was, so thank you, thank you, thank you! 

You guys are serious superstars and take wedding planning to the next level.

Thank you for everything”

Ellen & Mike, Sri Lanka

“Claudia exceeded our expectations and put on a fabulous party. Her meticulous attention to detail a warm hospitality made our wedding day very special. We were truly left to enjoy ourselves as the day unfolded perfectly. The team were also very well prepared for all weather conditions and we would highly recommend them for any special occasion.”

Kit & Ibere, Sri Lanka

Als je Claudia vraagt je feest te organiseren, begint het feestje al ruim daarvoor. Met originele voorstellen voor de aankleding, heerlijke suggesties voor de catering en een briljant plan voor de logistiek. Weg zorgen, stress en gedoe! Alsof je te gast bent op je eigen feest. Volgend jaar weer!

Jakomijn & Jacques, Haarlem

“We love working with Claudia! In the last years, she has organized multiple events ranging from intimate family dinners, 18th birthday’s to our ultimate big International celebration in Ibiza! Claudia is extremely professional, she listens to your needs and due to her extensive experience, understands very well what is needed. She works hard and gives it all until everybody is happy and all is done. She has a fantastic sense of style, is very personal and is simple a great energy to have around you during these special events!”

Martine & Gijs, Ibiza

“We hebben Ed zijn 75e verjaardag thuis in de tuin gevierd met zo’n 45 familieleden en vrienden. Door de geweldige zorg en toewijding van Claudia van Ketwich -Equilibre Events was het een zeer geslaagd feest.
Echt aan alles is gedacht. Vanaf entree tot het einde was het perfect georganiseerd. De kleine maar oh zo belangrijke details, de professionele houding en de aandacht van het personeel was top! Ook toen een behoorlijke onweersbui passeerde hebben wij en de gasten er totaal geen hinder en omkijken naar gehad. Alles liep gewoon door en werd snel opgelost
Mede daardoor was de sfeer geweldig en het feest bruisend! We hebben er lang over nagepraat en zijn overladen met complimenten van onze vrienden.

Monique & Ed, Den Bosch

Styling job

“Claudia heeft ons tijdens de verbouwing van ons nieuwe huis enorm goed geholpen met het maken van beslissingen over veel verschillende onderwerpen. Dat ging van gordijnen tot kleur van de muren, type tegels, behang, verlichting en meubels. Ik vond het heel fijn om in de chaos van alle beslissingen die we moesten nemen te kunnen sparren met Claudia. Zij liep vanaf het begin mee en had dus ook feeling met het proces. Ze bewaart goed de rust en is creatief met het bedenken van oplossingen of mogelijkheden. Nadat we verhuisd waren zijn we verder gegaan met de inrichting van het huis. De stijl hadden we daarvoor bepaald dus nu was het een kwestie van alles samenbrengen. Claudia weet goed wat ze doet en heeft focus om het ‘project’ af te maken met oog voor detail. Ze heeft goede adresjes en speurt het hele land af naar leuke originele meubels/decoratie/gadgets. Als we dit helemaal alleen hadden moeten doen, weet ik zeker dat het nog lang niet af was geweest!
Kortom het was heel fijn om met Claudia te werken en wij genieten elke dag van de sfeer in huis die mede dankzij Claudia is gecreëerd.”

Sabine & Hein, Den Haag